Stolte af at annoncere

Nyt træningscenter passer på din ryg

Feb. 2018
Skrevet af: Flemming Helsted
Kategori: Industri, Maskine, Træning
Global Lift Group åbner Nordeuropas første træningscenter med lifte og monteringsudstyr til f.eks. gipsplader og vinduer.  

"Det kunne være rigtig sjovt hvis glarmestre og alle andre, der bruger lifte tog deres favorit maskine med og sammenlignede den med vores," siger salgsdirektør Kurt Nielsen, Global Lift Group (GLG) med et stort smil.

Denne sammenligning kunne passende finde sted i Global Lift Groups nye træningscenter i Danmark. Her har Global Lift Group bygge Nordeuropas første center til glarmestre, lærlinge og alle andre, der gerne vil lære at montere vinduer og gipsplader uden tunge løft.

"Vi har samlet al den viden, vi har om montage og designet en helt ny serie glaslifte. De bedste lifte vi overhovedet kan forestille os kører nu ud fra vores produktion i Danmark. Jo flere, der har lyst til at prøve dem, jo gladere bliver vi", siger Kurt Nielsen.

Træningscentret er udstyret med Global Lift Groups dansk-producerede glaslifte og Mounit gipshåndteringsudstyr, som GLG har overtaget, hvilket også gælder glasliftproducenten HH Intellitech.

Et hold tømrer fra Syddansk Erhvervsskole var de første til at blive undervist på det nye træningscenter i slutningen af januar. Deres arbejdsmiljølærer Ole Bruun, SDE Odense var meget tilfreds med mulighederne:

"Vi har jo set, at pensionsalderen bliver hævet mere og mere og ensidigt arbejde får vi bl.a. ved gips og indsætning af vinduer - det er den store synder ved os og det er her, vi kan få ødelagt ryggen. I dag skal du jo helst kunne slå søm i, indtil du går på pension og hvis du skal det, er du nødt til at tænke i at få det lavet lidt mere smart".

Ole Bruun mener at det er meget vigtigt for de studerende at blive sikre i brugen af den nye teknologi - også selvom det måske tager lidt længere tid i starten.  

“Det kan da godt være, at det tager lidt længere tid den første dag, men når du sætter det første vindue eller den første gipsplade op senere på ugen med udstyret, vil det være ligeså hurtigt og man vil desuden ikke føle sig helt færdig i kroppen, når man bruger de tekniske hjælpemidler", konstaterer arbejdsmiljøunderviseren fra SDE i Odense.